Secţiuni » Arii de practică » Business » Telecom
Telecom
Profesionişti

ANCOM. Consultare publică ref. drepturile de utilizare a frecvențelor radio în noile benzi. UPDATE: Extinderea termenului. Sinteza răspunsurilor


14 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

13 septembrie 2017: Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a publicat o sinteză a răspunsurilor industriei cu privire la utilizarea spectrului radio pentru tehnologiile 5G, potrivit unui comunicat ANCOM.

:: Sinteza

***

21 iulie 2017: Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a anunțat că, în urma mai multor solicitări primite în acest sens, a extins termenul consultării publice până la data de 11 august 2017, potrivit unui comunicat ANCOM.

***

26 iunie 2017: Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a lansat o consultare publică privind necesitatea şi oportunitatea organizării unei proceduri de selecție competitive pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecvenţelor radio în noile benzi de frecvențe armonizate la nivel european pentru sisteme de comunicații mobile terestre de bandă largă, potrivit unui comunicat ANCOM.

Opiniile și intențiile exprimate cu ocazia acestei consultări vor servi la fundamentarea deciziei ce urmează a fi luată pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecvențelor disponibile în aceste benzi.

Chestionarul publicat urmărește să obțină din partea actorilor din piață informații privind gradul de interes pentru achiziționarea drepturilor și utilizarea acestor benzi, precum și perioada când ar fi oportună organizarea licitației. De asemenea, prin deschiderea acestui dialog cu cei interesați, Autoritatea urmărește să clarifice o serie de aspecte tehnice și economice ținând de accesul în aceste benzi de frecvențe, precum și elemente care ar putea influența rezultatele, cum ar fi designul procedurii de selecție, benzile care se licitează împreună, cantitățile optime de spectru care să poată fi adjudecate de un singur operator și unele obligații atașate licențelor.

Persoanele interesate sunt invitate să parcurgă și să completeze chestionarul publicat și să-l transmită ANCOM până la data de 26 iulie 2017.

:: Chestionarul

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii