Secţiuni » Arii de practică » Business » Telecom
Telecom
Profesionişti

ANCOM. Consultare publică ref. drepturile de utilizare a frecvențelor radio în noile benzi. UPDATE: Extinderea termenului. Sinteza răspunsurilor
14.09.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Telecom
JURIDICE - In Law We Trust

13 septembrie 2017: Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a publicat o sinteză a răspunsurilor industriei cu privire la utilizarea spectrului radio pentru tehnologiile 5G, potrivit unui comunicat ANCOM.

:: Sinteza

***

21 iulie 2017: Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a anunțat că, în urma mai multor solicitări primite în acest sens, a extins termenul consultării publice până la data de 11 august 2017, potrivit unui comunicat ANCOM.

***

26 iunie 2017: Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a lansat o consultare publică privind necesitatea şi oportunitatea organizării unei proceduri de selecție competitive pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecvenţelor radio în noile benzi de frecvențe armonizate la nivel european pentru sisteme de comunicații mobile terestre de bandă largă, potrivit unui comunicat ANCOM.

Opiniile și intențiile exprimate cu ocazia acestei consultări vor servi la fundamentarea deciziei ce urmează a fi luată pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecvențelor disponibile în aceste benzi.

Chestionarul publicat urmărește să obțină din partea actorilor din piață informații privind gradul de interes pentru achiziționarea drepturilor și utilizarea acestor benzi, precum și perioada când ar fi oportună organizarea licitației. De asemenea, prin deschiderea acestui dialog cu cei interesați, Autoritatea urmărește să clarifice o serie de aspecte tehnice și economice ținând de accesul în aceste benzi de frecvențe, precum și elemente care ar putea influența rezultatele, cum ar fi designul procedurii de selecție, benzile care se licitează împreună, cantitățile optime de spectru care să poată fi adjudecate de un singur operator și unele obligații atașate licențelor.

Persoanele interesate sunt invitate să parcurgă și să completeze chestionarul publicat și să-l transmită ANCOM până la data de 26 iulie 2017.

:: Chestionarul

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti