Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare – 26 iunie 2017
27.06.2017 | JURIDICE.ro


Luni, 26 iunie 2017, Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat următoarele decrete de decorare:

1. la propunerea lui Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe, în semn de înaltă apreciere pentru contribuția avută la consolidarea cooperării culturale şi academice româno-germane, pentru prestigioasa activitate de cercetare în domeniul filosofiei şi sociologiei şi pentru atenția deosebită acordată promovării păcii şi valorilor europene, Președintele României a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor profesorului doctor Wolf Lepenies, sociolog şi filosof, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale;

2. cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înființare, la propunerea lui Gabriel-Beniamin Leș, ministrul Apărării Naționale, în semn de apreciere deosebită a  înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea cu succes a  misiunilor încredințate, pentru contribuția deosebită avută la ridicarea prestigiului Armatei României, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Ofițer, cu însemn pentru pace, pentru militarii Drapelului de luptă al Comandamentului comunicațiilor şi informaticii și Drapelului de luptă al Centrului de Instruire pentru Comunicații şi Informatică „Decebal”, potrivit unui al doilea comunicat al AP.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate