Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Tribunalul Timiș. Programul în perioada vacanței judecătorești


27 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 27 iunie 2017, Tribunalul Timiş a anunţat că, în perioada 1 iulie 2017 – 31 august 2017, pe perioada vacanţei judecătoreşti, programul de lucru cu publicul al compartimentelor instanţei va fi următorul, potrivit unui comunicat al Tribunalului Timiș, semnat de Adriana Stoicescu, președinte:

Registratura: de luni până joi între orele:9:00-11:00
Arhiva: de luni până joi între orele 9:00-11:00
Arhiva de sindic: de luni până joi între orele 9:00-11:00
Biroul de informare şi relaţii publice: de luni până joi între orele 9:00-11:00
Biroul de aplicare a apostilei de la Haga: marţi între orele:9:00-11:00 – preluare cereri
marţi la ora 12:00 – eliberarea actelor apostilate.

Conform prevederilor art. 113 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, pe perioada vacanţei judecătoreşti se vor forma complete separate pentru a se asigura soluţionarea cauzelor urgente sau a celor care impun celeritate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii