« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Litigation
JurisprudenţăProfesionişti
ArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
TUCA ZBARCEA & ASOCIATII
 

MUȘAT & ASOCIAȚII câștigă irevocabil un nou litigiu împotriva Agenției Naționale de Integritate
28.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

MUȘAT ȘI ASOCIAȚII a reprezentat-o cu succes pe judecătoarea Georgiana Pulbere, de la Curtea de Apel Constanța, într-un litigiu împotriva Agenției Naționale de Integritate. Această victorie de referință vine după alte patru dosare câștigate de societatea de avocatură în ultimii ani, succese obținute în anularea rapoartelor de evaluare întocmite de ANI, cu privire la numeroase personalități ce ocupă diverse funcții și demnități publice (Klaus Werner Iohannis, Președintele României, Mircea Diaconu, europarlamentar, Crețu Ovidiu Teodor, primarul Municipiului Bistrița, Hossu Longin, membru în Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune).

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a acordat pe data de 22 iunie câștig de cauză magistratului Georgiana Pulbere, anulând un raport din 2015 al ANI, care stabilea că magistratul a fost în incompatibilitate. Raportul menţiona faptul că, în 2012, Georgiana Pulbere a predat cursuri de formare profesională în domeniul achiziţiilor publice, în calitate de prestator-formator, unor funcţionari din cadrul  Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, fiind plătită de o firmă privată.

Gheorghe Buta, Co-Managing Partner MUȘAT & ASOCIAȚII :“Soluția definitivă a Înaltei Curți reprezintă succesul unei implicări susținute din partea echipei noastre timp de doi ani în această speță. A fost un litigiu complex, dar suntem încântați că am obținut rezultatul dorit atât de noi, cât și de client. Această victorie importantă obținută în fața Agenției Naționale de Integritate întregeşte portofoliul de mandate sofisticate încredinţate de clienţii noştri.”

Verdictul favorabil obținut de avocații MUȘAT & ASOCIAȚII vine astfel în continuarea numeroaselor victorii repurtate de aceștia în beneficiul numeroșilor deputați, senatori, aleși locali, magistrați, care au fost de-a lungul anilor reprezentați de firma de avocatură.

Echipa MUȘAT & ASOCIAȚII implicată în acest litigiu a fost coordonată de Gheorghe Buta (Co-Managing Partner MUȘAT & ASOCIAȚII) și formată din avocații Păuna Neculae (Managing Counsel) și Valeriu Solcanu (Senior Associate).

Despre MUŞAT & ASOCIAŢII

MUŞAT & ASOCIAŢII este una dintre primele case de avocatură înfiinţate în România, după 1 ianuarie 1990. Având 16 parteneri şi peste 100 de avocaţi şi consilieri, MUŞAT & ASOCIAŢII acordă servicii de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziţii, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenţă, drept societar, telecomunicaţii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, pieţe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUŞAT & ASOCIAŢII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicaţiile internaţionale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieţei avocaţiale, mulţi dintre avocaţii firmei fiind la rândul lor nominalizaţi de aceste publicaţii ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2016, MUŞAT & ASOCIAŢII a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție în domeniul energiei pentru asistența acordată Sterling Resources în procesul de vânzare a operaţiunilor din România către Carlyle International Energy Partners, precum și premiul pentru cea mai mare tranzacție din HORECA pentru asistarea Premier Capital în achiziționarea McDonald’s în România. Distincțiile au fost oferite de Ziarul Financiar, în cadrul Galei Avocaţilor 2016, ediţia a VII-a.

În 2015, MUŞAT & ASOCIAŢII a câştigat premiul “Firma de avocatură a anului în România”, distincţie acordată anual de reputata publicaţie britanică “The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.

În anul 2013, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oară când Muşat & Asociaţii îşi adjudeca acest valoros premiu, după distincţia primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima dată în lista ţărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea în 2012, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost recompensată cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrală şi de Est”, distincţie acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocaţi Muşat & Asociaţii, în ceea ce priveşte evoluţia portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziţii şi strategia de management adoptată.

Totodată, renumita publicaţie Chambers Europe a decernat firmei MUŞAT & ASOCIAŢII trofeul „Romanian Law Firm of the Year„, pentru casa de avocatură cu cele mai bune performanţe în România, în cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUŞAT & ASOCIAŢII acordă în mod regulat consiliere juridică celor mai cunoscute şi respectate corporaţii din România, inclusiv o treime din Top 100 şi jumatate din Top 500 mari companii, precum şi instituţiilor publice şi financiare locale în tranzacţii corporative şi financiare sofisticate şi în proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienţi, majoritatea din categoria investitorilor străini.

 

 

 

 

 

 

 

 
Secţiuni: Content, Litigii, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD