« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Discutarea solicitării UNEJ ref. anonimizarea informațiilor în cauzele privind încuviințarea executării silite, amânată
28.06.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 22 iunie 2017, pe ordinea de zi a Comisiei Legislaţie şi cooperare interinstituţională din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii s-a aflat punctul de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios cu privire la sesizarea Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești referitoare la reglementarea posibilității anonimizării pe portalul instanțelor de judecată a informațiilor referitoare la cauzele având ca obiect încuviințarea executării silite.

Comisia a amânat discutarea lucrării până la o dată ulterioară, apreciind că, până la momentul adaptării corespunzătoare a modului  de transmitere a datelor din ECRIS către portalul instanțelor, trebuie identificate soluții care să unifice modalitatea de înregistrare în sistemul ECRIS a cauzelor având ca obiect încuviințarea executării silite. În vederea transmiterii unei circulare către instanțe, Comisia a dispus să se realizeze o testare în ECRIS privind posibilitatea generării electronice a comunicărilor către participanții la proces ( alții decât părțile)

:: Minuta ( pct. 5)

 
Secţiuni: Content, Executori judecătorești, Recuperare creanțe, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD