Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
Executor judecatoresc Florin Traian Copuzeanu
 
Print Friendly, PDF & Email

Discutarea solicitării UNEJ ref. anonimizarea informațiilor în cauzele privind încuviințarea executării silite, amânată
28.06.2017 | JURIDICE.ro

Joi, 22 iunie 2017, pe ordinea de zi a Comisiei Legislaţie şi cooperare interinstituţională din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii s-a aflat punctul de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios cu privire la sesizarea Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești referitoare la reglementarea posibilității anonimizării pe portalul instanțelor de judecată a informațiilor referitoare la cauzele având ca obiect încuviințarea executării silite.

Comisia a amânat discutarea lucrării până la o dată ulterioară, apreciind că, până la momentul adaptării corespunzătoare a modului  de transmitere a datelor din ECRIS către portalul instanțelor, trebuie identificate soluții care să unifice modalitatea de înregistrare în sistemul ECRIS a cauzelor având ca obiect încuviințarea executării silite. În vederea transmiterii unei circulare către instanțe, Comisia a dispus să se realizeze o testare în ECRIS privind posibilitatea generării electronice a comunicărilor către participanții la proces ( alții decât părțile)

:: Minuta ( pct. 5)


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.