Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM și INM. Selecție 3 experți specializați în domeniul contenciosului administrativ / achizițiilor publice. UPDATE: Relansare procedură. Rezultatele selecției
05.09.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, C. administrativ, Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

4 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat că au fost selectate în vederea participării la proiect în calitate de experți următoarele persoane, potrivit unui comunicat al CSM și INM:
1. Roxana Vornicu;
2. Ecaterina-Milica Dobrotă.

***

17 iulie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat că nu au fost depuse candidaturi, potrivit unui comunicat comun al CSM și INM.

În acest context procedura de selecție se va relansa, termenul limită pentru depunerea candidaturilor fiind 18 august 2017, potrivit unui al doilea comunicat al CSM și INM.

***

28 iunie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat lansarea procedurii pentru selecția a 3 experți specializați în domeniul contenciosului administrativ / achizițiilor publice în vederea participării acestora ca experți la seminariile organizate pe această temă în cadrul proiectului „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă, potrivit unui comunicat al CSM.

Procedura de selecție se adresează: judecătorilor, cadrelor didactice universitare și altor profesioniști cu experiență certificată în domeniul contenciosului administrativ / achizițiilor publice.

Seminariile vor avea un pronunțat caracter practic și se vor derula în cadrul Programului de formare continuă pe anul 2017 al INM la nivel centralizat, fiind programate să se desfășoare astfel:
– 14-15 septembrie 2017, București;
– 12-13 octombrie 2017, București;
– 26-27 octombrie 2017, București;
– 9-10 noiembrie 2017, București;
– 23-24 noiembrie 2017, București;
– 4-5 decembrie 2017, București.

Cei interesați pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini, până cel târziu la data de 12 iulie 2017.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti