Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul Buzău. Înscrierea la examenul de primire în profesia de avocat 2017


28 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Marți, 27 iunie 2017, Baroul Buzău a publicat un anunț cu privire la examenul de admitere în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017, potrivit unui comunicat al Baroului.

Cererile de înscriere se depun în intervalul 3-31 iulie 2017, la secretariatul Baroului Buzău, între orele 8:00-16:00. Cererile vor fi însoțite de actele prevăzute în Regulamentul de examen.

La solicitarea candidaţilor, contra cost, pentru suma de 50 lei, Baroul Buzău poate pune la dispoziţia acestora şi tematica şi bibliografia pentru examen.

Entitatea desemnată de Consiliul Baroului Buzău pentru eliberarea certificatului privind starea de sănătate a candidatului, incluzând şi evaluarea psihiatrică, este Gruparea de Cabinete Individuale „Nicolae Titulescu” (fosta Policlinică Municipală 23 August).

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică