Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

Baroul Alba. Participarea delegației Baroului la Congresul Avocaților Europeni, ediția 31
27.06.2017 | JURIDICE.ro

Luni, 26 iunie 2017, Baroul Alba a anunțat că o delegaţie de 11 avocaţi din cadrul Baroului a participat ca cel de-al 31-lea Congres al Avocaţilor Europeni, care s-a desfăşurat la Roma, în Italia, potrivit unui uniu comunicat al Baroului.

Delegaţia Baroului Alba care a participat la Congres a fost formată din: av. Mihai Baco, decanul Baroului, vicepreședinte al Uniunii Avocaților Europenei ales în 2016, av. Cosmin Bercu, av. Laura Bercu, av. Dana Serghie, av. Şuteu Codruţa, av. Bogdan Tomuleţiu, av. Iulia Giurgiu, av. Avram Ileana, av. Crişan Mircea, av. Popa Carmen şi av. Varmaga Mirona.

Evenimentul a reunit personalități marcante din România și din Europa, între care av. Gheorghe Florea, președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România.

 


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.