Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Înscrierea la examenul de primire în profesia de avocat 2017. UPDATE: Candidații. Soluționarea contestațiilor
08.08.2017 | JURIDICE.ro

8 august 2017: Baroul București a publicat Hotărârea nr. 6/8 august 2017 având ca obiect soluționarea contestațiilor privind rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor de primire în profesia de avocat a candidaților care au solicitat înscrierea la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017.

:: Hotărâre
:: Stagiari
:: Definitivi

***

3 august 2017: Baroul București a dat publicității rezultatele validării dosarelor candidaților înscriși la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017.

:: Hotărâre
:: Stagiari
:: Definitivi

***

29 iunie 2017: Baroul București a publicat un anunț cu privire la examenul de admitere în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017, potrivit unui comunicat al Baroului.

Cererile de înscriere se depun în intervalul 3-31 iulie 2017, la sediul Baroului București, între orele 9.00-15.00, cu excepția zilei de 3 iulie 2017 când înscrierile încep la ora 8.00 și a zilei de 31 iulie 2017 când înscrierile se încheie la ora 16.00. Cererile vor fi însoțite de actele prevăzute în Regulamentul de examen.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.