Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

UNNPR. Examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor stagiari – 5-7 septembrie 2017. UPDATE: Desfășurarea examenului. Barem proba scrisă. Barem proba practică. Barem definitiv. Rezultatele. Soluționarea contestațiilor. Rezultatele finale
16.10.2017 | JURIDICE.ro

13 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat un tabel cuprinzând rezultatele finale ale examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor stagiari care au finalizat perioada de stagiu în anul 2016.

:: Rezultatele finale

***

2 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat un tabel cuprinzând soluționarea contestațiilor la examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor stagiari care au finalizat perioada de stagiu în anul 2016.

:: Soluționarea contestațiilor

***

15 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat rezultatele examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor stagiari care au finalizat perioada de stagiu în anul 2016.

:: Rezultatele

***

8 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul definitiv de corectare la proba practică a examenului de definitivat, sesiunea septembrie 2017.

:: Barem definitiv

***

7 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul de corectare la proba practică a examenului de definitivat, sesiunea septembrie 2017.

::  Barem

***

5 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul de corectare la proba scrisă a examenului de definitivat, sesiunea septembrie 2017.

:: Barem

***

1 septembrie 2017: Examenul de definitivat pentru notarii stagiari, organizat în zilele de 5 și 7 septembrie 2017, se va desfășura la Sala Roma din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady situat în B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, Sector 3, București, începând cu orele 9:00, potrivit unui comunicat al Institutului Notarial Român.

Candidații se vor prezenta la examen începând cu orele 8:30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate/adeverință provizorie de identitate, a legitimației de notar stagiar sau a pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate.

După intrarea în sală, candidaților le este interzisă deținerea sau folosirea vreunei surse de informare a telefoanelor mobile sau a altor mijloace de comunicare la distanță.

În vederea redactării lucrărilor la cele două probe candidații vor avea asupra lor pix cu pastă de culoare albastră sau stilou cu cerneală albastră.

***

30 iunie 2017: Institutul Notarial Român organizează, în zilele de 5 și 7 septembrie 2017, examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor stagiari care au finalizat perioada de stagiu în anul 2016, potrivit unui comunicat al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România.

:: Posturi disponibile


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.