« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

UNNPR. Examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor stagiari – 5-7 septembrie 2017. UPDATE: Desfășurarea examenului. Barem proba scrisă. Barem proba practică. Barem definitiv. Rezultatele. Soluționarea contestațiilor. Rezultatele finale
16.10.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

13 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat un tabel cuprinzând rezultatele finale ale examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor stagiari care au finalizat perioada de stagiu în anul 2016.

:: Rezultatele finale

***

2 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat un tabel cuprinzând soluționarea contestațiilor la examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor stagiari care au finalizat perioada de stagiu în anul 2016.

:: Soluționarea contestațiilor

***

15 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat rezultatele examenului de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor stagiari care au finalizat perioada de stagiu în anul 2016.

:: Rezultatele

***

8 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul definitiv de corectare la proba practică a examenului de definitivat, sesiunea septembrie 2017.

:: Barem definitiv

***

7 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul de corectare la proba practică a examenului de definitivat, sesiunea septembrie 2017.

::  Barem

***

5 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul de corectare la proba scrisă a examenului de definitivat, sesiunea septembrie 2017.

:: Barem

***

1 septembrie 2017: Examenul de definitivat pentru notarii stagiari, organizat în zilele de 5 și 7 septembrie 2017, se va desfășura la Sala Roma din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady situat în B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, Sector 3, București, începând cu orele 9:00, potrivit unui comunicat al Institutului Notarial Român.

Candidații se vor prezenta la examen începând cu orele 8:30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate/adeverință provizorie de identitate, a legitimației de notar stagiar sau a pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate.

După intrarea în sală, candidaților le este interzisă deținerea sau folosirea vreunei surse de informare a telefoanelor mobile sau a altor mijloace de comunicare la distanță.

În vederea redactării lucrărilor la cele două probe candidații vor avea asupra lor pix cu pastă de culoare albastră sau stilou cu cerneală albastră.

***

30 iunie 2017: Institutul Notarial Român organizează, în zilele de 5 și 7 septembrie 2017, examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor stagiari care au finalizat perioada de stagiu în anul 2016, potrivit unui comunicat al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România.

:: Posturi disponibile

 
Secţiuni: Content, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD