Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

UNNPR. Concurs de admitere pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică – 4-6 septembrie 2017. UPDATE: Tematica și bibliografia. Candidații. Desfășurarea concursului. Barem proba teoretică. Barem proba practică. Barem definitiv. Rezultatele. Soluționarea contestațiilor. Rezultatele finale
16.10.2017 | JURIDICE.ro

13 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat un tabel cuprinzând rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Rezultatele finale

***

2 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat un tabel cuprinzând soluționarea contestațiilor la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Soluționarea contestațiilor

***

14 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Rezultatele

***

8 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul definitiv de corectare la proba practică a concursului de admitere în funcția de notar public.

:: Barem definitiv

***

6 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul de corectare la proba practică a concursului de admitere în funcția de notar public.

:: Barem

4 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul de corectare la proba teoretică a concursului de admitere în funcția de notar public.

:: Barem

***

1 septembrie 2017: Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 4 și 6 septembrie 2017, se va desfășura la Sala Roma, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, începând cu orele 9:00, potrivit unui comunicat al Institutului Notarial Român.

Candidații se vor prezenta la concurs începând cu orele 8:30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate/adeverință provizorie de identitate sau a pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate.

După intrarea în sală, candidaților le este interzisă deținerea sau folosirea vreunei surse de informare a telefoanelor mobile sau a altor mijloace de comunicare la distanță.

În vederea redactării lucrărilor la cele două probe candidații vor avea asupra lor pix cu pastă de culoare albastră sau stilou cu cerneală albastră.

***

29 august 2017: Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată finală a candidaților ale căror cereri de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public din zilele de 4 și 6 septembrie 2017 au fost admise.

:: Tabelul

***

22 august 2017: Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată a candidaților ale căror cereri de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public din zilele de 4 și 6 septembrie 2017 au fost admise sau respinse.

:: Candidații

***

17 august 2017: Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 4 și 6 septembrie 2017, se va desfășura la Sala Roma, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, începând cu orele 9:00, potrivit unui comunicat al Institutului Notarial Român.

Candidații se vor prezenta la concurs începând cu orele 8:30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate sau a pașaportului.

***

7 iulie 2017: Institutul Notarial Român a publicat bibliografia de concurs, în conformitate cu avizul Ministerului Justiției privind menținerea bibliografiei și a tematicii din anul 2016.

:: Bibliografia cu caracter teoretic
:: Bibliografie cu caracter practic

***

30 iunie 2017: Institutul Notarial Român organizează, în zilele de 4 și 6 septembrie 2017, concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, potrivit unui comunicat al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România.

:: Posturi disponibile


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.