Notari publici
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

UNNPR. Concurs de admitere pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică – 4-6 septembrie 2017. UPDATE: Tematica și bibliografia. Candidații. Desfășurarea concursului. Barem proba teoretică. Barem proba practică. Barem definitiv. Rezultatele. Soluționarea contestațiilor. Rezultatele finale

16.10.2017 | JURIDICE.ro

13 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat un tabel cuprinzând rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Rezultatele finale

***

2 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat un tabel cuprinzând soluționarea contestațiilor la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Soluționarea contestațiilor

***

14 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

:: Rezultatele

***

8 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul definitiv de corectare la proba practică a concursului de admitere în funcția de notar public.

:: Barem definitiv

***

6 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul de corectare la proba practică a concursului de admitere în funcția de notar public.

:: Barem

4 septembrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul de corectare la proba teoretică a concursului de admitere în funcția de notar public.

:: Barem

***

1 septembrie 2017: Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 4 și 6 septembrie 2017, se va desfășura la Sala Roma, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, începând cu orele 9:00, potrivit unui comunicat al Institutului Notarial Român.

Candidații se vor prezenta la concurs începând cu orele 8:30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate/adeverință provizorie de identitate sau a pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate.

După intrarea în sală, candidaților le este interzisă deținerea sau folosirea vreunei surse de informare a telefoanelor mobile sau a altor mijloace de comunicare la distanță.

În vederea redactării lucrărilor la cele două probe candidații vor avea asupra lor pix cu pastă de culoare albastră sau stilou cu cerneală albastră.

***

29 august 2017: Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată finală a candidaților ale căror cereri de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public din zilele de 4 și 6 septembrie 2017 au fost admise.

:: Tabelul

***

22 august 2017: Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată a candidaților ale căror cereri de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public din zilele de 4 și 6 septembrie 2017 au fost admise sau respinse.

:: Candidații

***

17 august 2017: Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 4 și 6 septembrie 2017, se va desfășura la Sala Roma, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, începând cu orele 9:00, potrivit unui comunicat al Institutului Notarial Român.

Candidații se vor prezenta la concurs începând cu orele 8:30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate sau a pașaportului.

***

7 iulie 2017: Institutul Notarial Român a publicat bibliografia de concurs, în conformitate cu avizul Ministerului Justiției privind menținerea bibliografiei și a tematicii din anul 2016.

:: Bibliografia cu caracter teoretic
:: Bibliografie cu caracter practic

***

30 iunie 2017: Institutul Notarial Român organizează, în zilele de 4 și 6 septembrie 2017, concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, potrivit unui comunicat al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România.

:: Posturi disponibile


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.