Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Măsuri pentru exercitarea funcției de secretar general al Guvernului
29.06.2017 | Alexandru MATEI

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 490 din data de 28 iunie 2017, a fost publicată Decizia nr. 488/2017 privind unele măsuri pentru exercitarea funcției de secretar general al Guvernului.

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Victor-Viorel Ponta se eliberează din funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Începând cu această dată, domnul Alexandru-Mihai Ghigiu se numește în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAȚII


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.