Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Tribunalul Maramureș. Programul în perioada vacanței judecătorești
03.07.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 3 iulie 2017, Tribunalul Maramureș a anunțat programul instanței în perioada vacanței judecătorești, respectiv 3 iulie – 31 august 2017, potrivit unui comunicat al Tribunalului, semnat de judecător Cristina-Laura Lihet, președinte.

Având în vedere că la data de 3 iulie începe vacanţa judecătorească, vă punem la dispoziţie programul de lucru cu publicul al compartimentelor arhivă şi registratură din cadrul Tribunalului Maramureş, valabil în perioada 3 iulie – 31 august:

Arhiva şi registratura Secţiei I civile, str. Crişan nr. 3
Arhivă: marţi-joi 9:00-11:00
                 luni şi vineri închis
Registratură: luni-vineri 9:00-11:00

Arhiva şi registratura Secţiei a II-a civile, Palatul Justiţiei, Bd. Republicii nr. 2A: luni-vineri 9:00-10:00

Arhiva şi registratura Secţiei penale, Palatul Justiţiei, Bd. Republicii nr. 2A: luni-vineri 9:00-10:00.

De asemenea, întrucât pe durata vacanţei judecătoreşti sunt organizate şi efectuate concediile de odihnă ale personalului instanţei, vă informăm că activitatea de judecată din această perioadă se va restrânge, urmând a fi judecate doar cauzele urgente şi cele în care s-a încheiat un acord de mediere.

Pentru buna funcţionare a instanţei, colegiul de conducere a aprobat, prin hotărâre, listele cauzelor urgente specifice fiecărei secţii şi a dispus o serie de măsuri operative.

Menţionăm că acţiunile care, deşi nu fac parte din categoria celor ce se judecă de urgenţă, vor fi depuse la registratura instanţei în perioada vacanţei judecătoreşti, se vor înregistra la data depunerii lor, însă vor fi soluţionate ulterior.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti