Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Maramureș. Programul în perioada vacanței judecătorești
03.07.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 3 iulie 2017, Tribunalul Maramureș a anunțat programul instanței în perioada vacanței judecătorești, respectiv 3 iulie – 31 august 2017, potrivit unui comunicat al Tribunalului, semnat de judecător Cristina-Laura Lihet, președinte.

Având în vedere că la data de 3 iulie începe vacanţa judecătorească, vă punem la dispoziţie programul de lucru cu publicul al compartimentelor arhivă şi registratură din cadrul Tribunalului Maramureş, valabil în perioada 3 iulie – 31 august:

Arhiva şi registratura Secţiei I civile, str. Crişan nr. 3
Arhivă: marţi-joi 9:00-11:00
                 luni şi vineri închis
Registratură: luni-vineri 9:00-11:00

Arhiva şi registratura Secţiei a II-a civile, Palatul Justiţiei, Bd. Republicii nr. 2A: luni-vineri 9:00-10:00

Arhiva şi registratura Secţiei penale, Palatul Justiţiei, Bd. Republicii nr. 2A: luni-vineri 9:00-10:00.

De asemenea, întrucât pe durata vacanţei judecătoreşti sunt organizate şi efectuate concediile de odihnă ale personalului instanţei, vă informăm că activitatea de judecată din această perioadă se va restrânge, urmând a fi judecate doar cauzele urgente şi cele în care s-a încheiat un acord de mediere.

Pentru buna funcţionare a instanţei, colegiul de conducere a aprobat, prin hotărâre, listele cauzelor urgente specifice fiecărei secţii şi a dispus o serie de măsuri operative.

Menţionăm că acţiunile care, deşi nu fac parte din categoria celor ce se judecă de urgenţă, vor fi depuse la registratura instanţei în perioada vacanţei judecătoreşti, se vor înregistra la data depunerii lor, însă vor fi soluţionate ulterior.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate