Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

DELOITTE ROMÂNIA promovează un nou partener


3 iulie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

DELOITTE ROMÂNIA anunță promovarea Ralucăi Bontaș pe poziția de partener, ca urmare a performanțelor sale de excepție în dezvoltarea buiness-ului și contribuția la creșterea echipei.

Lider al departamentului de servicii fiscale și coordonator al practicii dedicate impozitului pe venit, Raluca s-a alăturat echipei DELOITTE încă de pe băncile facultății, în urmă cu 15 ani. Începând din 2009, Raluca a preluat conducerea echipei Global Employer Services, formată din 20 de oameni și un portofoliu de clienți care contribuie semnificativ în business-ul companiei.

Alexandru Reff, Country Managing Partener DELOITTE ROMÂNIA: “Admiterea Ralucăi în parteneriat este o mare satisfacție pentru întreaga practică de servicii fiscale și juridice și pentru mine personal, un admirator al contribuției ei profesionale și de leadership, chiar dincolo de zona sa de competență distinctivă. Raluca este un profesionist desăvârșit, care a construit una dintre cele mai performante echipe din DELOITTE și din piață, fiind un exemplu de investire personală în beneficiul clienților și al colegilor. Am toată încrederea că Raluca va avea mult succes în noul rol și că va contribui semnificativ la impactul pe care ne propunem sa îl avem în activitățile clienților, în carierele colegilor și în societate. DELOITTE își propune să ofere cariere excepționale, în care profesioniști talentați să se dezvolte accelerat, într-un climat de angajament și colaborare, iar evoluția Ralucăi confirmă că putem avea un astfel de impact.

Raluca Bontaș: “Noul meu rol reprezintă o nouă provocare și o mare responsabilitate față de echipa din care fac parte. Sunt încântată să fac parte dintr-o organizație care mi-a permis să îmi dezvolt continuu abilitățile, în care am crescut profesional și uman, și care mi-a dat șansa să cresc echipe și proiecte de succes.

Raluca are o experiență vastă în deservirea clienților și a coordonării proiectelor pe o arie largă de consultanță fiscală în domeniul impozitării directe: revizuire și analiză a impozitului pe venit pentru venituri obținute de rezidenți sau persoane nerezidente din România și/ sau plătite de către entități locale și străine persoanelor fizice rezidente române.

Printre principalii săi clienți se numără unele dintre cele mai mari grupuri care activează în industria de petrol si gaze, precum și întreprinderi din UE care operează în domeniul energiei și resurselor. Raluca are o Diplomă de Licență în Management în cadrul Universității București.

###

Numele DELOITTE se referă la organizația Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, rețeaua globală de firme membre și persoanele juridice afiliate acestora. DTTL și firmele sale membre sunt entități juridice separate și independente. DTTL (numit în continuare și „Deloitte Global”) nu furnizează servicii către clienți.

DELOITTE furnizează clienților din sectorul public și privat din industrii variate servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și de managementul riscului, servicii de taxe și alte servicii adiacente. Patru din cinci companii prezente în Fortune Global 500® sunt clienți DELOITTE, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a rezolva probleme de business complexe. Pentru a afla mai multe despre modalitatea în care cei 244.000 de profesioniști DELOITTE creează un impact vizibil în societate, vă invităm să ne urmăriți pe Facebook sau LinkedIn.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii