Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Cel mai puternic partener de informare, publicare și dezbateri

03.07.2017 | Robert WILLIAMS
Abonare newsletter
Robert Williams

Robert Williams

JURIDICE.ro este de departe cel mai complex, complet și structurat site de știri juridice de pe piața românească.

Absolut fiecare dintre românii care își doresc o cultură generală sau răspunsul la unele dintre întrebări își pot găsi lămuririle pe JURIDICE.ro. Nu este nevoie să fii practician al dreptului pentru a lectura sau înțelege sistemul legislativ.

JURIDICE.ro a contribuit și contribuie la desăvârșirea practicienilor dreptului prin oferirea de spațiu editorial, facilități, conferințe, lansare de carte, gale anuale etc.

Cel mai important aspect este că familia practicienilor dreptului sunt la un loc, emană plus valoare științifică, își aduc contribuția la sistemul juridic românesc și mențin un standard de profesionalism exemplar.

Agenția Britanică de Știri News247WorldPress a premiat JURIDICE.rocu distincțiilBest Legal Website Awards 2016 și ,,Person of the Year 2016″ în persoana domnului avocat dr. Andrei Săvescu.

Recomandăm JURIDICE.ro.

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week