Notari publici
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INR. Concurs de schimbare a sediilor birourilor notariale – 17 octombrie 2017. UPDATE: Candidații. Desfășurarea concursului. Barem. Rezultatele. Rezultatele finale. Validare rezultate
24.11.2017 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

24 noiembrie 2017: Joi, 23 noiembrie 2017, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității rezultatele concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, sesiunea octombrie 2017, validate prin Hotararea Consiliului Uniunii nr. 96/23.11.2017.

:: Hotărârea

***

31 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat rezultatele finale pentru concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Lista

***

22 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat rezultatele pentru concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Rezultatele

***

19 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul definitiv de notare pentru concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Barem definitiv

***

17 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat baremul de notare pentru concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Barem
:: Hotărâre

***

4 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat detalii cu privire la desfășurarea concursului, potrivit unui comunicat INR.

***

1 octombrie 2017: Institutul Notarial Român a publicat lista candidaților înscriși la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Lista

***

3 iulie 2017: Institutul Notarial Român a anunțat că organizează, la data de 17 octombrie 2017, concurs de schimbare a sediilor birourilor notariale, potrivit unui comunicat INR.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.