Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PICCJ. Întâlnire de lucru cu reprezentanții UNEJ
03.07.2017 | Adina GANȚOLEA

Secţiuni: Comunicate parchete, Drept penal, Executori judecătorești, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust
Adina Maria Ganțolea

Adina Maria Ganțolea

Luni, 3 iulie 2017, Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a avut o întâlnire de lucru cu Marius Iacob Morari, preşedintele Uniunii Naţionale a Executorilor Judecătoreşti, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Din partea Ministerului Public au mai participat la întâlnire Ovidiu Predescu, consilier al procurorului general al PICCJ, Antonia Constantin, procuror şef adjunct al Secţiei Judiciare, precum şi Călin Mocanu de la Biroul Juridic, ambele departamente din cadrul PICCJ.

Din delegaţia Uniunii Naţionale a Executorilor Judecătoreşti au mai făcut parte Gabriel Cătălin Constantin, vicepreşedinte al Uniunii, Eugen Hurubă, director al Centrului Naţional de Pregătire al Executorilor Judecătoreşti şi George Niculae, executor judecătoresc.

În cursul întrevederii au fost identificate practici neunitare la nivel naţional, precum şi deficienţe de ordin legislativ în ceea ce priveşte executarea silită în materie civilă în concurs cu sechestrul asigurator penal. De comun acord, părţile au decis să încheie un protocol de colaborare. În acest cadru, se va elabora un ghid de bune practici.

Totodată, se va constitui un grup de lucru alcătuit din procurori şi executori judecătoreşti în scopul identificării soluţiilor legislative necesare, precum şi pentru rezolvarea problemelor curente în temeiul legilor în vigoare.

:: sursa: www.mpublic.ro

Adina Ganțolea

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti