Varia
JURIDICE

Baroul București. Training ref. cooperarea în materia protecției victimelor traficului de persoane – 20-21 octombrie 2017. UPDATE: Prelungirea termenului de înscriere
29.08.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

28 august 2017: Baroul București a anunțat prelungirea termenului de înscriere în vederea participării la training până la data de 30 septembrie 2017, potrivit unui comunicat al Baroului.

***

5 iulie 2017: Baroul București a anunțat că asociația Pro Refugiu, organizație non-guvernamentală cu sediul în Bucuresti, coordonează implementarea proiectului transnational Strengthening lawyers legal knowledge and cooperation with prosecutors and judges to protect victims of human trafficking rights in the judicial proceedings, finanțat de Comisia Europeană, sens în care, în perioada 20-21 octombrie 2017, va fi organizat, la București, un al doilea training, pentru avocații din Baroul București fiind avute în vedere 33 de locuri, potrivit unui comunicat al Baroului.

Avocații care doresc să participe la training sunt rugați să transmită formularul de înscriere completat, pe adresa email office@prorefugiu.org, până la data de 31 iulie 2017.

::  Formular de înscriere
:: Invitație
:: Informații logistice
:: Agenda

 
Secţiuni: VARIA (alte surse) | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD