Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Premiere studenți
05.07.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 7 iulie 2017, începând cu ora 17:00, în Amfiteatrul A01 al Universităţii de Vest din Timișoara are loc evenimentul în cadrul căruia sunt marcate public rezultatele obţinute de studenţii Facultăţii de Drept la concursurile studenţeşti naţionale şi internaţionale organizate în anul universitar 2016-2017, potrivit unui comunicat.

Cu această ocazie, vor fi premiaţi studenţii care au participat la ediţia 2017 a Hexagonului Facultăţilor de Drept, prestigios concurs naţional organizat anual între echipele facultăţilor de drept ale Universității din București, Universității „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Universităţii „Al. I. Cuza” Iași, Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu, Universităţii din Craiova, Universităţii de Vest din Timișoara (și, anul acesta, Universității de Stat din Moldova), concurs în cadrul căruia au ocupat locul III în clasamentul general.

Totodată, vor fi premiaţi studenţii care au participat la fazele finale ale unor concursuri studenţeşti internaţionale: Telders International Law Moot Court Competition 2017, prestigios concurs științific de drept internațional public, organizat de către Universitatea din Leiden, în cadrul căruia au ocupat locul patru în clasamentul reclamanților în runda orală, iar trei dintre cele patru membre ale echipei s-au situat în primele 20 de locuri ale clasamentului general al pledanților; Central and Eastern European Moot Court Competition 2017, concurs de dreptul Uniunii Europene organizat de către British Law Center, cu susținere din partea instituțiilor Uniunii Europene, a Centre for European Legal Studies din cadrul Universității Cambridge și a Clifford Chance, în cadrul căruia s-au calificat în faza semifinală a competiției și au obținut premiul pentru cel mai bun pledant din rundele orale ale concursului.

Premiile oferite studenților constau în burse oferite de Universitatea de Vest din Timișoara, precum și de societățile de avocatură ȚUCA, ZBÂRCEA ȘI ASOCIAȚII și SCHOENHERR ROMÂNIA, Baroul Timiș, Camera Notarilor Publici Timișoara și Camera Executorilor Judecătorești Timișoara.

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara le mulţumeşte studenţilor săi și profesorilor care au coordonat pregătirea acestora, pentru contribuţia la promovarea imaginii şcolii de drept din Timişoara, precum și partenerilor instituționali care susțin performanțele tinerilor juriști din Timișoara.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.