Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Atribuțiile Consiliului tehnico-economic al ANP
07.07.2017 | Alexandru MATEI

Secţiuni: Content, Drept penal, Lege 9, Selected, Varia (alte arii de practica)
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 525 din data de 6 iulie 2017 a fost publicat Ordinul nr. 1302/2017 privind componența și atribuțiile Consiliului tehnico-economic al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Scopul Consiliul tehnico-economic al Administrației Naționale a Penitenciarelor este de a analiza și a aviza documentațiile tehnico-economice sau alte documente ori documentații din domeniul investițiilor publice pentru obiectivele de investiții/intervenții aparținând aparatului propriu al Administrației Naționale a Penitenciarelor, precum și unităților subordonate, în vederea asigurării unui concept unitar.

Consiliul are următoarele atribuții principale:

–  avizarea documentațiilor tehnice/tehnico-economice aferente obiectivelor noi de investiții;

–  avizarea documentațiilor de avizare aferente lucrărilor de intervenții la imobile, constând în reparații capitale, transformări, modificări, modernizări, consolidări, reabilitări termice, precum și lucrări de intervenții pentru prevenirea sau înlăturarea efectelor produse de acțiuni accidentale și calamități naturale pentru punerea în siguranță a fondului construit existent, precum și în alte cheltuieli asimilate investițiilor;

–  analizarea documentelor și documentațiilor pentru care sunt necesare dispoziții de aprobare, respectiv actualizări ale devizelor generale;

– emiterea autorizațiilor de construire/desființare a obiectivelor de investiții/intervenții aparținând aparatului propriu al Administrației Naționale a Penitenciarelor, precum și unităților subordonate.

Obiectivele de investiții și intervenții nu se vor executa fără avizul Consiliului tehnico-economic al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti