Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timiș. Modificare temporară a locului de desfășurare a activității
05.07.2017 | JURIDICE.ro

Miercuri, 5 iulie 2017, Baroul Timiș a anunțat că, datorită unor lucrări de renovare care se vor desfășura la sediul din Timișoara, str. Lucian Blaga nr. 2, et. 2, jud. Timiș, începând cu data de 6 iulie 2017, Baroul Timiș și CAA Filiala Timiș (Serviciile Secretariat, Contabilitate, Casierie) își vor desfășura activitatea în incinta Tribunalului Timiș (Palatul Dicasterial), situat în Timișoara, Piața Țepeș Vodă nr. 2, jud. Timiș, în spațiul alocat Baroului Timiș, situat la Parter, potrivit unui comunicat al Baroului, semnat de av. dr. Sergiu Stănilă, decan.

Serviciile Secretariat și Contabilitate vor funcționa în intervalul orar 8:00-16:00, iar Serviciul Casierie în intervalul orar 9:00-15:00.

Activitatea de preluare a cererilor și dosarelor candidaților la examenul de admitere în profesia de avocat stagiar și, respectiv, avocat definitiv, sesiunea septembrie 2017, se va desfășura în această locație, la Camera 1, program 8:00-16:00.

În această perioadă Decanul și Prodecanul Baroului Timiș nu vor ține audiențe.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.