Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM. Selecție 3 experți specializați în domeniul managementului judiciar. UPDATE: Rezultatele selecției


24 iulie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 21 iulie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că s-a dispus selectarea judecătorului Mariana Feldioreanu, preşedintele Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti, în calitate de expert, potrivit unui comunicat CSM.

***

Joi, 6 iulie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii pentru selecția a 3 experți (doi judecători, un procuror și un specialist IT), în vederea participării acestora ca experți la seminariile organizate în domeniul managementului judiciar în cadrul proiectului „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă, potrivit unui comunicat al CSM.

Seminariile se adresează judecătorilor și procurorilor, care ocupă funcții de conducere la nivelul instanțelor și parchetelor. Trei dintre cele șase seminarii vor fi dedicate instanțelor și celelalte trei, parchetelor. La fiecare seminar vor fi invitați să participe câte 20 de judecători și, respectiv 20 de procurori.

Seminariile vor avea o durată de 2 zile și se vor desfășura în București, conform următorului calendar:
– Seminarul I 12-13 iunie 2017;
– Seminarul II 28-29 septembrie 2017;
– Seminarul III 2-3 octombrie 2017;
– Seminarul IV 6-7 noiembrie 2017;
– Seminarul V 23-24 noiembrie 2017;
– Seminarul VI 14-15 decembrie 2017.

Cei interesați pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini, până cel târziu la data de 20 iulie 2017.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii