Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Selecție 3 experți specializați în domeniul managementului judiciar. UPDATE: Rezultatele selecției
24.07.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 21 iulie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că s-a dispus selectarea judecătorului Mariana Feldioreanu, preşedintele Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti, în calitate de expert, potrivit unui comunicat CSM.

***

Joi, 6 iulie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii pentru selecția a 3 experți (doi judecători, un procuror și un specialist IT), în vederea participării acestora ca experți la seminariile organizate în domeniul managementului judiciar în cadrul proiectului „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă, potrivit unui comunicat al CSM.

Seminariile se adresează judecătorilor și procurorilor, care ocupă funcții de conducere la nivelul instanțelor și parchetelor. Trei dintre cele șase seminarii vor fi dedicate instanțelor și celelalte trei, parchetelor. La fiecare seminar vor fi invitați să participe câte 20 de judecători și, respectiv 20 de procurori.

Seminariile vor avea o durată de 2 zile și se vor desfășura în București, conform următorului calendar:
– Seminarul I 12-13 iunie 2017;
– Seminarul II 28-29 septembrie 2017;
– Seminarul III 2-3 octombrie 2017;
– Seminarul IV 6-7 noiembrie 2017;
– Seminarul V 23-24 noiembrie 2017;
– Seminarul VI 14-15 decembrie 2017.

Cei interesați pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini, până cel târziu la data de 20 iulie 2017.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti