Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Bogdan Halcu: Samsung a lansat un concept nou şi anume…


20 iulie 2017 | Alexandru MATEI, Andreea LUPU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Av. Bogdan Halcu, Managing Associate ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul conferinței Probleme dificile de dreptul internetului (Prima ediție), organizată de Societatea de Științe Juridice, la cookies și frigiderul inteligent.

Bogdan Halcu„Citeam acum ceva vreme că Samsung a lansat un concept nou şi anume un frigider inteligent, nu ştiu câţi dintre dumneavoastră au văzut acest produs. E vorba de un frigider care pe uşă are o tabletă care se conectează la reţeaua wireless din casă şi poate să facă o grămadă de lucruri, însă o funcţie foarte interesantă este următoarea: frigiderul are trei camere pe partea interioară a uşii, camere care sunt activate de fiecare dată în care deschizi şi închizi uşa. În momentul în care ai închis uşa cele trei camere fac o fotografie asupra stocului pe care îl ai în frigider, fotografia ajunge într-o aplicaţie pe care, în mod evident, o poţi accesa de pe telefonul mobil astfel încât din orice punct de unde ai acces la telefonul mobil, poţi să vezi ce-ţi lipseşte din frigider. Mă gândeam dacă frigiderul acesta costă aproape şase mii de euro, deci o sumă destul de mare şi mă gândeam dacă în câţiva ani un astfel de device, ca să-i spun aşa, mai e util, pentru că având în vedere avântul pe care l-a luat comerţul electronic, am impresia că o să ajungem ca operatorii site-urilor de comerţ electronic să poate să ne spună ei, vezi că ţi se termină roşiile şi nu numai roşiile o să spună, vezi că ţi se termină pasta de dinţi, ştiu eu, odorizantul de cameră sau mai ştiu eu ce altceva. Cum fac aceasta? Cookies.”

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII
Andreea Lupu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică