TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Bogdan Halcu: Samsung a lansat un concept nou şi anume…
20.07.2017 | Alexandru MATEI, Andreea LUPU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Av. Bogdan Halcu, Managing Associate ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul conferinței Probleme dificile de dreptul internetului (Prima ediție), organizată de Societatea de Științe Juridice, la cookies și frigiderul inteligent.

Bogdan Halcu„Citeam acum ceva vreme că Samsung a lansat un concept nou şi anume un frigider inteligent, nu ştiu câţi dintre dumneavoastră au văzut acest produs. E vorba de un frigider care pe uşă are o tabletă care se conectează la reţeaua wireless din casă şi poate să facă o grămadă de lucruri, însă o funcţie foarte interesantă este următoarea: frigiderul are trei camere pe partea interioară a uşii, camere care sunt activate de fiecare dată în care deschizi şi închizi uşa. În momentul în care ai închis uşa cele trei camere fac o fotografie asupra stocului pe care îl ai în frigider, fotografia ajunge într-o aplicaţie pe care, în mod evident, o poţi accesa de pe telefonul mobil astfel încât din orice punct de unde ai acces la telefonul mobil, poţi să vezi ce-ţi lipseşte din frigider. Mă gândeam dacă frigiderul acesta costă aproape şase mii de euro, deci o sumă destul de mare şi mă gândeam dacă în câţiva ani un astfel de device, ca să-i spun aşa, mai e util, pentru că având în vedere avântul pe care l-a luat comerţul electronic, am impresia că o să ajungem ca operatorii site-urilor de comerţ electronic să poate să ne spună ei, vezi că ţi se termină roşiile şi nu numai roşiile o să spună, vezi că ţi se termină pasta de dinţi, ştiu eu, odorizantul de cameră sau mai ştiu eu ce altceva. Cum fac aceasta? Cookies.”

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII
Andreea Lupu

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate