« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Andreea Verteș-Olteanu: În ceea ce priveşte moartea online…
21.07.2017 | Alexandru MATEI, Andreea LUPU

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Dr. Andreea Verteș-Olteanu, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, s-a referit, în cadrul conferinței Probleme dificile de dreptul internetului, organizată de Societatea de Științe Juridice, la moartea online.

Andreea Verteș-Olteanu„Mi-am amintit de o caricatură pe care am văzut-o acum ceva vreme, dar care m-a marcat la momentul respectiv, care îl are ca personaj principal pe Snoopy. Acum nu ştiu dacă dumneavoastră sunteţi familiarizaţi cu căţeluşul Snoopy sau nu, dar era un dialog filozofic acolo între Snoopy şi proprietarul lui, în care se uitau amândoi la un lac şi unul spunea profund – cu toţii murim într-o zi. Şi Snoopy răspundea, da, dar în toate celelalte zile nu. Plec de la afirmaţia aceasta pozitivă sau optimistă. Din păcate, după ea s-a luat şi legiuitorul nostru, se pare, în ceea ce priveşte moartea online sau ce se întâmplă cu toate bunurile noastre, după ce murim online, având în vedere că e o mare nebuloasă şi un mare vid acolo.”

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII
Andreea Lupu

 
Secţiuni: Content, Cyberlaw, JURIDICE.ro, Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD