Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Andreea Verteș-Olteanu: În ceea ce priveşte moartea online…
21.07.2017 | Alexandru MATEI, Andreea LUPU

Secţiuni: Content, Cyberlaw, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Dr. Andreea Verteș-Olteanu, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, s-a referit, în cadrul conferinței Probleme dificile de dreptul internetului, organizată de Societatea de Științe Juridice, la moartea online.

Andreea Verteș-Olteanu„Mi-am amintit de o caricatură pe care am văzut-o acum ceva vreme, dar care m-a marcat la momentul respectiv, care îl are ca personaj principal pe Snoopy. Acum nu ştiu dacă dumneavoastră sunteţi familiarizaţi cu căţeluşul Snoopy sau nu, dar era un dialog filozofic acolo între Snoopy şi proprietarul lui, în care se uitau amândoi la un lac şi unul spunea profund – cu toţii murim într-o zi. Şi Snoopy răspundea, da, dar în toate celelalte zile nu. Plec de la afirmaţia aceasta pozitivă sau optimistă. Din păcate, după ea s-a luat şi legiuitorul nostru, se pare, în ceea ce priveşte moartea online sau ce se întâmplă cu toate bunurile noastre, după ce murim online, având în vedere că e o mare nebuloasă şi un mare vid acolo.”

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII
Andreea Lupu

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti