Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Andreea Verteș-Olteanu: În ceea ce priveşte moartea online…


21 iulie 2017 | Alexandru MATEI, Andreea LUPU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Dr. Andreea Verteș-Olteanu, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, s-a referit, în cadrul conferinței Probleme dificile de dreptul internetului, organizată de Societatea de Științe Juridice, la moartea online.

Andreea Verteș-Olteanu„Mi-am amintit de o caricatură pe care am văzut-o acum ceva vreme, dar care m-a marcat la momentul respectiv, care îl are ca personaj principal pe Snoopy. Acum nu ştiu dacă dumneavoastră sunteţi familiarizaţi cu căţeluşul Snoopy sau nu, dar era un dialog filozofic acolo între Snoopy şi proprietarul lui, în care se uitau amândoi la un lac şi unul spunea profund – cu toţii murim într-o zi. Şi Snoopy răspundea, da, dar în toate celelalte zile nu. Plec de la afirmaţia aceasta pozitivă sau optimistă. Din păcate, după ea s-a luat şi legiuitorul nostru, se pare, în ceea ce priveşte moartea online sau ce se întâmplă cu toate bunurile noastre, după ce murim online, având în vedere că e o mare nebuloasă şi un mare vid acolo.”

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII
Andreea Lupu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii