Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Decret de decorare a unui membru al Bundestagului – 7 iulie 2017
07.07.2017 | JURIDICE.ro


Vineri, 7 iulie 2017, la propunerea lui Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe, Klaus Iohannis, președintele României, în semn de înaltă apreciere pentru contribuția sa determinantă la consolidarea relațiilor româno-germane pe multiple planuri, impunând o abordare constructivă față de respectarea și păstrarea identității culturale și lingvistice a minorităților germane din România, a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Ofițer, lui Hartmut Koschyk, membru al Bundestagului, însărcinat al Guvernului federal pentru imigranți și minorități naționale și co-președinte al Comisiei mixte guvernamentale româno-germane pentru problematica etnicilor germani din România, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate