Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Bogdan-Petru Mihai: Ce ar trebui să avem în vedere la un contract?


26 iulie 2017 | Alexandru MATEI, Andreea LUPU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Av. Bogdan-Petru Mihai, MUȘAT & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul conferinței Probleme dificile de dreptul internetului (Prima ediție), organizată de Societatea de Științe Juridice, la studierea cu atenție a contractului încheiat cu un furnizor de servicii.

Bogdan-Petru Mihai„Ce ar trebui să avem în vedere la un contract? Când ne uităm la un contract, indiferent cum îi spune, că îi spune termeni şi condiţii generale, politici acceptabile de utilizare, service level agreement, politică de confidenţialitate, sunt câteva elemente esenţiale în Cloud pe care trebuie să le avem în vedere. Furnizarea accesului la informaţii şi transferul informaţiei. Confidenţialitate şi protecţia datelor personale. Conţinut şi aici mă refer la content în sensul lui larg şi în final încetarea contractului. Luându-le pe rând, la furnizarea accesului la informaţii sunt câteva elemente care trebuie avute în vedere. În general, trebuie să fim atenţi la prevederile care prevăd schimbări sau alterări ale serviciilor  sau ale contractelor. Ştim foarte bine că furnizorii de servicii îşi rezervă dreptul să schimbe, să altereze contractul sau serviciile şi aşa mai departe, fără să ne anunţe.”

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII
Andreea Lupu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică