TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Bogdan-Petru Mihai: Ce ar trebui să avem în vedere la un contract?
26.07.2017 | Alexandru MATEI, Andreea LUPU


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Av. Bogdan-Petru Mihai, MUȘAT & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul conferinței Probleme dificile de dreptul internetului (Prima ediție), organizată de Societatea de Științe Juridice, la studierea cu atenție a contractului încheiat cu un furnizor de servicii.

Bogdan-Petru Mihai„Ce ar trebui să avem în vedere la un contract? Când ne uităm la un contract, indiferent cum îi spune, că îi spune termeni şi condiţii generale, politici acceptabile de utilizare, service level agreement, politică de confidenţialitate, sunt câteva elemente esenţiale în Cloud pe care trebuie să le avem în vedere. Furnizarea accesului la informaţii şi transferul informaţiei. Confidenţialitate şi protecţia datelor personale. Conţinut şi aici mă refer la content în sensul lui larg şi în final încetarea contractului. Luându-le pe rând, la furnizarea accesului la informaţii sunt câteva elemente care trebuie avute în vedere. În general, trebuie să fim atenţi la prevederile care prevăd schimbări sau alterări ale serviciilor  sau ale contractelor. Ştim foarte bine că furnizorii de servicii îşi rezervă dreptul să schimbe, să altereze contractul sau serviciile şi aşa mai departe, fără să ne anunţe.”

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII
Andreea Lupu

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate