Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Bogdan-Petru Mihai: Ce ar trebui să avem în vedere la un contract?
26.07.2017 | Alexandru MATEI, Andreea LUPU

Secţiuni: Content, Cyberlaw, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Av. Bogdan-Petru Mihai, MUȘAT & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul conferinței Probleme dificile de dreptul internetului (Prima ediție), organizată de Societatea de Științe Juridice, la studierea cu atenție a contractului încheiat cu un furnizor de servicii.

Bogdan-Petru Mihai„Ce ar trebui să avem în vedere la un contract? Când ne uităm la un contract, indiferent cum îi spune, că îi spune termeni şi condiţii generale, politici acceptabile de utilizare, service level agreement, politică de confidenţialitate, sunt câteva elemente esenţiale în Cloud pe care trebuie să le avem în vedere. Furnizarea accesului la informaţii şi transferul informaţiei. Confidenţialitate şi protecţia datelor personale. Conţinut şi aici mă refer la content în sensul lui larg şi în final încetarea contractului. Luându-le pe rând, la furnizarea accesului la informaţii sunt câteva elemente care trebuie avute în vedere. În general, trebuie să fim atenţi la prevederile care prevăd schimbări sau alterări ale serviciilor  sau ale contractelor. Ştim foarte bine că furnizorii de servicii îşi rezervă dreptul să schimbe, să altereze contractul sau serviciile şi aşa mai departe, fără să ne anunţe.”

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII
Andreea Lupu

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti