Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
2 comentarii

Mihai Hotca: Eu aș zice că ar trebui instituit un prag…


29 iulie 2017 | Andreea LUPU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Av. prof. univ. dr. Mihai Hotca, Managing Partner HOTCA & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul dezbaterii 1 leu = 1 abuz (în serviciu),  ediția 143, organizată de Societatea de Științe Juridice, la pragul valoric corespunzător abuzului în serviciu.

Mihai Hotca„Dacă tot v-am provocat să precizați un prag sau o modalitate concretă de rezolvare, în timp ce vă expuneați punctele de vedere, m-am gândit fără să aibă nicio legătură la modul în care se delimita culpa de fortuit și se spunea că respectiv culpa încetează unde începe fortuitul, iar fortuitul începe unde încetează culpa, eu aș zice că ar trebui instituit un prag, dar să nu fie prea mic ca să-l treacă oricine, dar nici prea mare ca să nu fie imposibil de trecut.”

Andreea Lupu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii