Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANSPDCP. Reuniuni ref. protecția datelor cu caracter personal de către administrația publică locală
12.07.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 11 iulie 2017, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a anunțat că, în zilele de 4-5 iulie 2017, în județele Timiș și Caraș-Severin s-au desfășurat reuniuni cu tema ”Protecția datelor personale în administraţia publică locală”, potrivit unui comunicat ANSPDCP.

Reuniunile, la care au fost prezenți reprezentanţii autorităţilor publice locale şi ai serviciilor deconcentrate ale ministerelor și altor organe din administrația publică, au oferit prilejul pentru discutarea următoarelor teme:
– asigurarea protecţiei datelor cu caracter personal de către operatorii din sectorul public;
– Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protecția persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date, ce va fi aplicabil din 25 mai 2018;
– elementele de noutate impuse de noul regulament, în special privind responsabilizarea operatorului;
– obiectul de reglementare al Directivei nr. 680/2016 privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autorităţile competente în scopul prevenirii, depistării, investigării sau urmăririi penale a infracţiunilor sau al executării pedepselor şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Deciziei-cadru 2008/977/JAI a Consiliului.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate