Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

ANSPDCP. Reuniuni ref. protecția datelor cu caracter personal de către administrația publică locală
12.07.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 11 iulie 2017, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a anunțat că, în zilele de 4-5 iulie 2017, în județele Timiș și Caraș-Severin s-au desfășurat reuniuni cu tema ”Protecția datelor personale în administraţia publică locală”, potrivit unui comunicat ANSPDCP.

Reuniunile, la care au fost prezenți reprezentanţii autorităţilor publice locale şi ai serviciilor deconcentrate ale ministerelor și altor organe din administrația publică, au oferit prilejul pentru discutarea următoarelor teme:
– asigurarea protecţiei datelor cu caracter personal de către operatorii din sectorul public;
– Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protecția persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date, ce va fi aplicabil din 25 mai 2018;
– elementele de noutate impuse de noul regulament, în special privind responsabilizarea operatorului;
– obiectul de reglementare al Directivei nr. 680/2016 privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autorităţile competente în scopul prevenirii, depistării, investigării sau urmăririi penale a infracţiunilor sau al executării pedepselor şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Deciziei-cadru 2008/977/JAI a Consiliului.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.