Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

MMJS. Guvernul a aprobat Planul de Implementare a Garanției pentru Tineret 2017-2020
14.07.2017 | JURIDICE.ro

Joi, 13 iulie 2017, Ministerul Muncii și Justiției Sociale a anunțat că Guvernul a aprobat Planul de Implementare a Garanției pentru Tineret 2017-2020, potrivit unui comunicat MMJS.

Planul de Implementare a Garanției pentru Tineret 2014-2015 a fost elaborat ca urmare a Recomandării Consiliului către Comisie și Statele Membre privind înființarea Garanției pentru tineret.

În cadrul revizuirii la jumătatea perioadei a Cadrului Financiar Multianual, Comisia Europeană a propus suplimentarea alocării inițiale pentru Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri” cu 1 miliard EUR în perioada 2017-2020.

De asemenea, din Fondul Social European se va oferi o finanțare echivalentă de 1 miliard EUR și se preconizează ca această finanțare suplimentară să permită unui număr de aproximativ 1 milion de alți tineri să beneficieze de sprijin prin Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri”.

La aprobarea Planului de Implementare a Garanției pentru Tineret 2017 2020 s-a avut în vedere rata crescută a șomajului în rândul tinerilor și în special a celor care nu sunt în ocupare, formare sau educație, Recomandarea Specifică de Țară, pe care România a primit-o trei ani consecutivi și care vizează măsuri de activare a tinerilor neînregistrați, precum și faptul că implementarea programului Garanția pentru Tineret este prevăzută de Programul de Guvernare 2017-2020.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.