Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

CSM si INM. Selecție a doi experți judecători în vederea participării la activitatea de revizuire a Ghidului practic privind actele de procedură în materie civilă. UPDATE: Rezultatele


13 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Procedură civilă, Sistemul judiciar

12 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat că, în vederea participării la proiect au fost selectați următorii judecători, potrivit unui comunicat al CSM și INM:
Lucian Mihali-Viorescu;
Dorina Zeca.

***

13 iulie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat lansarea procedurii de selecție a doi experți judecători în vederea participării la activitatea de revizuire a Ghidului practic privind actele de procedură în materie civilă în cadrul proiectului ”Asistenţă pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, finanţat prin Fondul Tematic Securitate aferent Programului de Cooperare Elvețiano – Român pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse, potrivit unui comunicat al CSM și INM.

Data limită pentru înscriere este 31 august 2017.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică