Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CA Craiova. Programul în perioada 17 iulie – 27 august 2017
17.07.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 17 iulie 2017, Curtea de Apel Craiova a transmis programul instanței pentru perioada vacanței judecătorești, respectiv 17 iulie – 27 august 2017 potrivit unui comunicat al CA Craiova.

În perioada vacanţei judecătoreşti activitatea de judecată şi activitatea compartimentelor auxiliare ale Curţii de Apel Craiova se va desfăşura astfel:
– completele special constituite pentru perioada vacanţei, vor soluţiona cauzele urgente sau cele care impun celeritate, conform art. 113 din Regulamentul de Ordine Interioară al instanţelor aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015;
– activitatea compartimentelor arhivă – registratură este asigurată de către personalul planificat săptămânal şi se desfăşoară in intervalul orar 8.00- 16.00, iar activitatea cu publicul se desfăşoară între orele 8:30-13:30.

Ședinţele de judecată se vor desfăşura astfel:
– în materie penală, şedinţele de judecata se vor desfăşura in fiecare zi de marți și joi începând cu ora 10:00, având ca stadiu procesual cauze directe și în apel, excepţie făcând ziua de marţi 15 august 2017, zi declarată sărbătoare legală, şedinţele fiind reprogramate în ziua de luni 14 august 2017 începând cu ora 10:00;
– în materiile contencios administrativ și fiscal, civil I și civil II şedinţele de judecata se vor desfăşura în fiecare zi de marţi, începând cu ora 09:30 având ca stadiu procesual cauze directe, în apel și recurs, excepţie făcând ziua de marţi 15 august 2017, zi declarată sărbătoare legală, şedinţele fiind reprogramate în ziua de miercuri, 16 august 2017, începând cu ora 09:30.

Cauzele care nu fac parte din categoria celor urgente sau care nu impun soluţionarea cu celeritate, dar care se depun la instanţă în timpul vacanței judecătoreşti, primesc data certa în aceeași zi, la compartimentul arhivă-registratură al Curții de Apel Craiova.

Informaţii despre activitatea compartimentelor Curţii de Apel Craiova, în perioada menţionată, se pot găsi și pe site-ul instanţei www.curteadeapelcraiova.eu sau pe portalul instanţelor www.portal.just.ro.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti