Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

CA Craiova. Programul în perioada 17 iulie – 27 august 2017
17.07.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 17 iulie 2017, Curtea de Apel Craiova a transmis programul instanței pentru perioada vacanței judecătorești, respectiv 17 iulie – 27 august 2017 potrivit unui comunicat al CA Craiova.

În perioada vacanţei judecătoreşti activitatea de judecată şi activitatea compartimentelor auxiliare ale Curţii de Apel Craiova se va desfăşura astfel:
– completele special constituite pentru perioada vacanţei, vor soluţiona cauzele urgente sau cele care impun celeritate, conform art. 113 din Regulamentul de Ordine Interioară al instanţelor aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015;
– activitatea compartimentelor arhivă – registratură este asigurată de către personalul planificat săptămânal şi se desfăşoară in intervalul orar 8.00- 16.00, iar activitatea cu publicul se desfăşoară între orele 8:30-13:30.

Ședinţele de judecată se vor desfăşura astfel:
– în materie penală, şedinţele de judecata se vor desfăşura in fiecare zi de marți și joi începând cu ora 10:00, având ca stadiu procesual cauze directe și în apel, excepţie făcând ziua de marţi 15 august 2017, zi declarată sărbătoare legală, şedinţele fiind reprogramate în ziua de luni 14 august 2017 începând cu ora 10:00;
– în materiile contencios administrativ și fiscal, civil I și civil II şedinţele de judecata se vor desfăşura în fiecare zi de marţi, începând cu ora 09:30 având ca stadiu procesual cauze directe, în apel și recurs, excepţie făcând ziua de marţi 15 august 2017, zi declarată sărbătoare legală, şedinţele fiind reprogramate în ziua de miercuri, 16 august 2017, începând cu ora 09:30.

Cauzele care nu fac parte din categoria celor urgente sau care nu impun soluţionarea cu celeritate, dar care se depun la instanţă în timpul vacanței judecătoreşti, primesc data certa în aceeași zi, la compartimentul arhivă-registratură al Curții de Apel Craiova.

Informaţii despre activitatea compartimentelor Curţii de Apel Craiova, în perioada menţionată, se pot găsi și pe site-ul instanţei www.curteadeapelcraiova.eu sau pe portalul instanţelor www.portal.just.ro.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.