Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Mihai Tudose: Sâcâiți-i, enervați-i pe colegii mei, inclusiv pe mine
18.07.2017 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Luni, 17 iulie 2017, Mihai Tudose, prim-ministru al României, a participat la deschiderea programului oficial de Internship al Guvernului – ediția 2017, potrivit ziare.com.

Mihai Tudose: „O să încep prin a vă anunța că după eveniment o să am o discuție foarte dură cu colegul nostru. De ce sunt numai o sută? De ce nu sunt mai multe locuri? Anul trecut au fost mai multe locuri! Data viitoare să creștem, fiindcă înteleg că sunteți o sută din trei mii două sute și ceva de candidați. Adică, eu nu știu nicio facultate, nicio universitate care să aibă 30 pe loc și vă mulțumesc pentru faptul ca ați insistat, pentru că afară (în fața Palatului Victoria) sunt niste oameni cu hashtag rezist, dumneavoastră sunteți cu hashtag insist. Vezi pe partea astălaltă a clădirii. Am să vă rog să stăm mai mult de vorbă când terminați. Eventual cu cei care supraviețuiesc experienței guvernamentale administrative. Nu o să vă fie ușor, o sa vă schimbe complet viața, o să vedeți că lucrurile funcționează altfel decât ar trebui de cele mai multe ori și principalul scop al părții guvernamentale – în ceea ce vă privește – este ca dumneavoastră să aduceți un suflu nou, să criticați, să insistați, să puneți întrebări, să dați soluții, să insistați cu soluțiile acolo unde se poate, fiindcă din experiența trecută înțeleg că niste colegi de-ai dumneavoastră chiar au livrat niste soluții foarte bune – nu vă spun în ce domenii ca să nu vă canalizați toți în domeniul acela. Meritați acest lucru. Sunteți o sută de tineri superbi care în loc să folosiți vacanța pentru odihnă sau în alte scopuri mai ludice ați preferat să veniți în administrație. Vă sugerez să nu fie prima întrebare la ministere sau pe unde veți fi, gen: și noi la cât plecăm acasă? Nu. Stați cât puteți. Sâcâiți-i, enervați-i pe colegii mei, inclusiv pe mine. Vă spun că astăzi, din foștii dumneavoastră colegi, am doi colegi noi care lucrează la partea de comunicare, sunt câțiva colegi de-ai dumneavoastră care lucrează în administrație și culminand cu o fostă colegă a dumneavoastră dintr-o generație de acum doi ani care este la ușă la mine la cabinet, pe partea din interior, evident, a ușii. Eventual la jumătatea programului să mai avem o întâlnire informală.”

În ediția din 2016 a programului oficial de Internship al Guvernului au fost admise 200 de persoane.

Irina Rîmaru

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.