Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Noul stadion de fotbal din Craiova va putea găzdui competiții sportive internaționale de nivel înalt
21.07.2017 | JURIDICE.ro

Joi, 20 iulie 2017, Guvernul României a anunțat că noul stadion de fotbal din Craiova, aflat în faza de execuție pe locația vechiului stadion „Ion Oblemenco”, care a fost demolat, va putea găzdui competiții sportive de nivel FIFA, UEFA Champions League și UEFA Europa League, potrivit indicatorilor tehnico-economici ai acestui obiectiv de investiții, revizuiți printr-o hotărâre adoptată în ședința Guvernului, potrivit unui comunicat.

Gradul de realizare a acestei investiții este în prezent de aproximativ 95%, recepția lucrării fiind programată pentru finalul lunii august, urmând ca ulterior beneficiarul să demareze procedurile de autorizare specifice.

Stadionul va avea 27.001,42 mp suprafață construită la sol, 54.159,96 mp suprafață desfășurată, 7 nivele (P+6E, 50,14 m înălțime) și o capacitate de 30.983 de locuri în tribune pentru spectatori, după cum urmează:
– 232 de locuri pentru persoane cu dizabilități în scaune cu rotile, inclusiv însoțitori;
– 350 de locuri pentru reprezentanții mass-media;
– 2.368 de locuri pentru spectatori VIP, din care 440 de locuri în loje;
– 28.033 de locuri pentru public.

Valoarea avizată totală a investiției se ridică la 239.979.000 lei (52.656.000 euro), incluzând TVA, finanţarea provenind le la bugetul de stat și  Consiliul Local Craiova.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.