Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
Opinii

Educația Juridică desfășurată prin Proiectul Pilot Argeș inițiat de către Agenția de Știri News247WorldPress este o excepție reușită în România
26.07.2017 | Robert WILLIAMS

JURIDICE - In Law We Trust
Robert Williams

Robert Williams

Agenţia Britanică de Ştiri News247WorldPress a iniţiat primul Proiect Pilot din lume prin care instituţiile şi profesiile liberale sunt partenerii şcolii şi ai elevilor.

Educaţia Juridică desfăşurată în parteneriat cu ISJ Argeş, Curtea de Apel, Baroul Argeş, Prefectura Argeş, CJ Argeş, DGASPC Argeş, IPJ Argeş a condus la un succes excepţional pe plan naţional neexistând o astfel de formulă instituţională cu implicarea unei agenţii de ştiri.

Zeci de de activităţi, câteva zeci de şcoli şi licee şi sute de elevi au demonstrat la început timid şi mai apoi serios că se poate implementa.

Curtea de Apel Argeş, CJ Argeş, Baroul Argeş, Prefectura Argeş, DGASPC Argeş au dus greul implementării alături de prezenţa permanentă a iniţiatorului News247WorldPress şi a partenerului principal ISJ Argeş din anul şcolar 2015 şi până în prezent.

Anul şcolar 2016-2017 a fost încheiat prin organizarea la Piteşti a primei dezbateri naţionale pe tema implementării Educaţiei Juridice la care au participat Ministerul Educaţiei, Agenţia Naţională pentru Protecţia Copilului, CYBERPOL, partenerii, Tribunalul Argeş, Parchetul de pe lângă Curtea de apel Argeş, directorii unităţilor de învăţământ şi dascălii din Argeş.

Agenţia Britanică de Ştiri News247WorldPress mulţumeşte partenerilor, şcolilor, autorităţilor centrale şi JURIDICE.ro pentru întreg sprijinul acordat Proiectului Pilot Argeş.

Dacă la Argeş este un succes, sperăm ca şi alte judeţe să vină alături de noi în acest deziderat numit Educaţie Juridică. Agenţia Britanică de Ştiri News247WorldPress invită şi celelalte judeţe, autorităţi, şcoli, elevi într-un parteneriat de succes, stabil şi profesionist.

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPressPLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.