Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

Programul Operațional Regional 2014-2020, Operațiunea B – Ambulatorii | Proiect
26.07.2017 | Laura-Cristina DUMITRU

Secţiuni: Content, Health & Pharma (Dreptul sănătății), Infrastructură, Lege 9, Proiecte legislative
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 25 iulie 2017, Ministerul Sănătății a lansat în dezbatere publică Ordinul privind aprobarea criteriilor specifice pentru consolidarea infrastructurii ambulatoriilor eligibile în cadrul Anexei prioritare 8 „Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale”, Prioritatea de investiții 8.1- Investiții în infrastructurile sanitare și sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel național, regional și local, reducând inegalitățile în ceea ce privește starea de sănătate și promovând incluziunea socială prin îmbunătățirea accesului la serviciile sociale, culturale și  de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități, Obiectivul strategic 8.1 „Creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate” din Programul Operațional Regional 2014-2020, Operațiunea B – Ambulatorii.

:: Referat
:: Ordin

Laura-Cristina Dumitru

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti