Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

PICCJ. Memorandum de Înțelegere cu Parchetul General din Palestina
26.07.2017 | Adina GANȚOLEA


Adina Maria Ganțolea

Adina Maria Ganțolea

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Marți, 25 iulie 2017, la sediul instituției, Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a avut o întâlnire de lucru cu Ahmad B. Binhamad, procurorul general al Palestinei. La întrevedere au participat din partea Ministerului Public Laura Oprean, prim adjunct al procurorului general, Bogdan Licu, adjunct al procurorului general, Alexandru Fîciu, procuror șef al Serviciului de cooperare judiciară internațională, relații internaționale și programe și Nadina Spînu, procuror în cadrul structurii anterior menționate. Din delegația străină au mai făcut parte Rasha Mahamid și Loai Shamieh, procurori, precum și Fuad Kokaly, ambasador extraordinar și plenipotențiar din partea Ambasadei Palestinei la București, Assem Kordi, consilier.

După convorbirile oficiale avute de cele două delegații, a avut loc ceremonia de semnare a Memorandumului de Înțelegere privind cooperarea judiciară bilaterală între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție si Parchetul General din Palestina. Potrivit Memorandumului, cele două parchete vor coopera, în limitele competențelor lor, cu privire la asistența judiciară în materie penală, în domenii precum lupta împotriva criminalității organizate transnaționale, terorismului, corupției, cybercrime și alte forme grave de criminalitate și se vor consulta reciproc cu privire la aspecte de legalitate apărute în cursul transmiterii/executării unor cereri de asistență.

:: sursa: www.mpublic.ro

Adina Ganțolea

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate