Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Prorogarea termenului ref. intrarea în vigoare a Legii privind procedura insolvenței persoanelor fizice | Proiect. UPDATE: Guvernul a prorogat termenul până la 1 ianuarie 2018


27 iulie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

27 iulie 2017: Guvernul României a adoptat o Ordonanță potrivit căreia termenul de intrare în vigoare a Legii nr. 151/2015 privind procedura insolvenței persoanelor fizice a fost prelungit cu cinci luni, de la 1 august 2017 la 1 ianuarie 2018, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Decizia a fost luată de Guvern având în vedere complexitatea domeniului reglementat prin această lege, precum și punctul de vedere al Consiliului Superior al Magistraturii în care semnalează faptul că este nevoie de pregătirea riguroasă a capacității administrative a instanțelor chemate să aplice procedurile insolvenței persoanelor fizice.

***

26 iulie 2017: Ministerul Economiei a lansat în dezbatere publică proiectul de Ordonanţă a Guvernului pentru prorogarea termenului prevăzut la art. 93 din Legea nr. 151/2015 privind procedura insolvenței persoanelor fizice.

:: Proiect
:: Notă de fundamentare

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică