Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM și INM. Selecție 3 experți specializați în domeniul dreptului penal și dreptului procesual penal. UPDATE: Rezultatele selecției


7 septembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

6 septembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat că în vederea participării în calitate de expert în cadrul proiectului a fost selectată Alexandra Şinc, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie potrivit unui comunicat INM.

***

26 iulie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat lansarea procedurii pentru selecția a 3 experți specializați în domeniul dreptului penal și dreptului procesual penal, în vederea participării acestora ca experți la conferințele organizate în această materie, în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană Extinsă, potrivit unui comunicat al CSM și INM.

La procedura de selecție pot participa: judecători, procurori, cadre didactice universitare, avocați, specializați în domeniul domeniul dreptului penal și dreptului procesual penal.

Conferințele vor avea o durată de 2 zile și se vor derula în cadrul Programului de formare continuă pe anul 2017 al INM la nivel centralizat, astfel:
– Conferința 1: 11-12 septembrie 2017;
– Conferința 2: 9-10 octombrie 2017;
– Conferința 3: 6-7 noiembrie 2017;
– Conferința 4: 11-12 decembrie 2017.

Cei interesați pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini, până cel târziu la data de 21 august 2017.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii