Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Sierra Leone. Jogging-ul în grup, interzis
31.07.2017 | Irina RÎMARU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Joi, 27 iulie 2017, poliția din Sierra Leone a anunțat printr-o scrisoare că a interzis jogging-ul în grup pe străzi pe motiv că încurajează comportamente disruptive, potrivit theguardian.com.

Conducerea poliției a observat cu îngrijorare că oamenii au obiceiul să alerge în grupuri mari pe străzi, timp în care aduc amenințări, aruncă insulte, obstrucționează traficul, lovesc autovehiculele, pun muzica zgomotoasă și fură obiecte ale altor cetățeni„, a transmis poliția.

Astfel, în scrisoare se spune că o interdicție imediată a unor asemenea activități a fost pusă în aplicare în linie cu respectul constituțional pentru ordinea și siguranța publică.

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate