TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Cornel Popa: De ce să mergem la arbitraj?
19.08.2017 | Alexandru MATEI, Andreea LUPU


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Avocat Cornel Popa, Partner ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul conferinței Probleme dificile de arbitraj (ed. 1), organizată de Societatea de Științe Juridice, la confidențialitate în arbitraj.

Cornel Popa: „De ce să mergem la arbitraj? Se vorbeşte despre confidenţialitate, câteodată e un avantaj, câteodată nu. Dacă arbitrajul implică o entitate statală, fie că e o entitate administrativă, fie că e o societate comercială, de multe ori în zona aceasta despre confidenţialitate se vorbeşte aşa puţin în colţul gurii şi cu o bănuială, oare ce au ceva de ascuns, nu e neapărat un avantaj. Pentru operaţiunile comerciale pur şi simplu în care avem doi actori privaţi de o parte şi de alta, da într-adevăr, confidenţialitatea rămâne un avantaj, dar nu e neapărat unul decisiv, aş spune, cu foarte mici excepţii.”

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII
Andreea Lupu

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate