« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Cornel Popa: De ce să mergem la arbitraj?
19.08.2017 | Alexandru MATEI, Andreea LUPU

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Avocat Cornel Popa, Partner ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul conferinței Probleme dificile de arbitraj (ed. 1), organizată de Societatea de Științe Juridice, la confidențialitate în arbitraj.

Cornel Popa: „De ce să mergem la arbitraj? Se vorbeşte despre confidenţialitate, câteodată e un avantaj, câteodată nu. Dacă arbitrajul implică o entitate statală, fie că e o entitate administrativă, fie că e o societate comercială, de multe ori în zona aceasta despre confidenţialitate se vorbeşte aşa puţin în colţul gurii şi cu o bănuială, oare ce au ceva de ascuns, nu e neapărat un avantaj. Pentru operaţiunile comerciale pur şi simplu în care avem doi actori privaţi de o parte şi de alta, da într-adevăr, confidenţialitatea rămâne un avantaj, dar nu e neapărat unul decisiv, aş spune, cu foarte mici excepţii.”

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII
Andreea Lupu

 
Secţiuni: Arbitraj, Content, JURIDICE.ro, Procedură civilă, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD