Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Guvernul intenționează să modifice legislația ref. institutele de cercetare
09.08.2017 | JURIDICE.ro

Marți, 8 august 2017, Mihai Tudose, prim ministru României, a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Cercetare-Proiectare din România și cu cei ai Institutului Național de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiației, potrivit unui comunicat al Guvernului.

În acest context, premierul a subliniat ca este nevoie de modificări legislative în domeniul institutelor de cercetare, pentru eficientizarea activității acestora, reducerea birocrației și a barierelor dintre cercetătorii români și ce străini.

În cadrul întrevederii, Mihai Tudose a exprimat susținerea Guvernului pentru activitatea de cercetare și deschiderea în ceea ce privește continuarea dialogului cu sindicatele de profil și facilitarea parteneriatului acestora cu instituțiile statului. La rândul lor, reprezentanții sindicatelor au evocat necesitatea trecerii mai multor institute de cercetare în coordonarea Ministerului Cercetării şi Inovării.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.