TOP LEGAL
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

Radu Sora, membru în consiliul de administrație al International Jurists

10.08.2017 | JURIDICE.ro

Cu ocazia adunării generale a rețelei internaționale International Jurists, adunare care a avut loc la Nurenberg, în perioada 22-24 iunie 2017, avocat Radu Sora a devenit membru  în consiliul de administrație al International Jurists, aceasta calitate fiind formalizată în luna august 2017.

Rețeaua a împlinit 25 de ani de existență, și în prezent este formată din mai mult de 1250 de avocați și personal auxiliar din 30 de țări.

SORA ȘI ASOCIATII SCA a devenit membră în International Jurists, asociație de firme independente de avocatură cu sediul în Anglia, încă din anul 2011, cu ocazia adunării consiliului de administrație de la Roma.

Prin membrii ei, International Jurists furnizează clienților din întreaga lume expertiza legală internațională, dar și la nivel local.

Focusul acestei organizații este să asiste entitățile economice în domeniul dreptului comercial și dreptului internațional, dar și local, în jurisdicția fiecărui membru în domenii cum ar fi arbitraj și litigii, fuziuni și achiziții, insolvență, dreptul muncii, înregistrări mărci, drept penal.

Membrii organizației sunt dedicați unei cooperări strânse, pentru a furniza clienților servicii juridice de calitate înaltă, în cea mai rapidă manieră cu putință.

International Jurists combină relațiile personale stabilite între membri cu cunoștințele acumulate de fiecare membru, în fiecare jurisdicție, oferind clienților beneficiile ce pot fi aduse de o echipă internațională de avocați.


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.