Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM. Achiziție publică de calculatoare. UPDATE: Clarificări. Reluare procedură. Răspuns clarificări
14.12.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

13 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a informat că termenul de depunere a ofertelor a fost extins până la data de 3 ianuarie 2018, potrivit unui comunicat de tip erată care cuprinde și o serie de clarificări.

***

12 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat o erată, potrivit unui comunicat.

***

7 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat răspunsurile la solicitările de clarificări transmise prin intermediul Sistemul electronic de achiziții publice, potrivit unui comunicat CSM.

***

29 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat răspunsurile la solicitările de clarificări transmise prin intermediul Sistemul electronic de achiziții publice, potrivit unui comunicat CSM.

***

20 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii publicat răspunsurile la noile solicitări de clarificări transmise prin intermediul Sistemul electronic de achiziții publice, potrivit unui comunicat CSM.

***

9 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a informat că procedura de achiziție publică se reia, noul termen pentru depunerea ofertelor fiind 18 decembrie 2017, ora 16:00 potrivit unui comunicat CSM.

***

15 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat răspunsurile la noile solicitări de clarificări transmise prin intermediul Sistemul electronic de achiziții publice, potrivit unui comunicat CSM.

***

12 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat răspunsurile la solicitările de de clarificări transmise prin intermediul Sistemul electronic de achiziții publice, potrivit unui comunicat CSM.

***

9 august 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că achiziționează 690 de calculatoare în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, potrivit unui comunicat CSM.

Persoanele interesate pot depune oferte sau cereri de participare până la 1ata de 18 septembrie 2017, ora 16:00.

Secţiuni: Achiziții publice, Content, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO