Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM. Achiziție publică de calculatoare. UPDATE: Clarificări. Reluare procedură. Răspuns clarificări


14 decembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

13 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a informat că termenul de depunere a ofertelor a fost extins până la data de 3 ianuarie 2018, potrivit unui comunicat de tip erată care cuprinde și o serie de clarificări.

***

12 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat o erată, potrivit unui comunicat.

***

7 decembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat răspunsurile la solicitările de clarificări transmise prin intermediul Sistemul electronic de achiziții publice, potrivit unui comunicat CSM.

***

29 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat răspunsurile la solicitările de clarificări transmise prin intermediul Sistemul electronic de achiziții publice, potrivit unui comunicat CSM.

***

20 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii publicat răspunsurile la noile solicitări de clarificări transmise prin intermediul Sistemul electronic de achiziții publice, potrivit unui comunicat CSM.

***

9 noiembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a informat că procedura de achiziție publică se reia, noul termen pentru depunerea ofertelor fiind 18 decembrie 2017, ora 16:00 potrivit unui comunicat CSM.

***

15 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat răspunsurile la noile solicitări de clarificări transmise prin intermediul Sistemul electronic de achiziții publice, potrivit unui comunicat CSM.

***

12 septembrie 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat răspunsurile la solicitările de de clarificări transmise prin intermediul Sistemul electronic de achiziții publice, potrivit unui comunicat CSM.

***

9 august 2017: Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că achiziționează 690 de calculatoare în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, potrivit unui comunicat CSM.

Persoanele interesate pot depune oferte sau cereri de participare până la 1ata de 18 septembrie 2017, ora 16:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii