Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Energie
CărţiProfesionişti
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

MAE. Participarea României la ExpoAstana 2017

11.08.2017 | JURIDICE.ro

În perioada 8-10 august 2017, Pavilionul României la ExpoAstana a găzduit conferința: ”Eco-inovație pentru soluții energetice sustenabile” care a reunit membri ai clusterului MEDGreen, prezenți la expoziția internațională, alături de reprezentanți ai mediului de afaceri din Kazahstan și responsabili de promovare economică din cadrul expoziției și ai BPCE Astana, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

În cadrul conferinței, reprezentanții companiilor participante au expus o serie de proiecte de interes pentru piața externă, de creștere a eficienței energetice folosind soluții inovatoare: procesarea de biomasă, tehnologii care se referă la celulele de combustibili (fuel cell technologies), sisteme de tip ”smart grid” sau ”virtual power plants”.

În acest context, Eden Mamut, profesor la Institutul pentru Nanotehnologii și Surse alternative de Energie din cadrul Universității din Constanța, a prezentat proiectele de cercetare cu accent pe tehnologiile de producere a energiei pe bază de hidrogen. În prezent, echipa de cercetare a institutului dezvoltă activități de cooperare sub egida rețelei universitare de la Marea Neagră care reunește peste 120 de universități din regiune


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.