TOP LEGAL
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

EY își consolidează serviciile de asistență fiscală prin lansarea noilor servicii de transformare și tehnologie fiscală: Tax Technology and Transformation

16.08.2017 | JURIDICE.ro

EY anunță crearea unei noi linii de consultanță fiscală – Tax Technology and Transformation, cu peste 1.000 de consultanți din firmele membre EY din întreaga lume specializați în optimizarea în domeniul tehnologiei și performanței fiscale. Noile servicii vor ajuta companiile să-și redefinească funcțiile fiscale și să se pregătească pentru era digitală.

Serviciile de tehnologie și transformare fiscală sunt gândite ca răspuns la impactul tehnologiilor existente și emergente, la volumul crescând de date cu care se confruntă multe companii, la înțelegerea modului în care datele pot fi valorificate și la dezvoltarea unei funcții fiscale eficiente din punct de vedere al costurilor.

Obiectivul principal al noilor servicii este de a ajuta companiile să se alinieze la politica de transparență fiscală caracteristică erei digitale, la noile tendințe privind conformitatea și auditul fiscal, precum și la rezolvarea celor mai presante provocări cu care se confruntă în prezent.

Serviciile de Tax Technology and Transformation includ următoarele tipuri de asistență:
– servicii de transformare fiscală digitală;
– furnizarea de aplicații fiscale;
– servicii de îmbunătățire a datelor fiscale;
– servicii de analiză fiscală a datelor și de îmbunătățire a raportării fiscale;
– servicii emergente de tehnologie fiscală, inclusiv robotic process automation (RPA), inteligență artificială, blockchain, soluții cloud, soluții inovatoare de colectare, gestionare și analiză a datelor;
– servicii de mobilizare a programelor de tehnologie fiscală (Tax technology program mobilization services);
– dezvoltarea și implementarea aplicațiilor personalizate de tehnologie fiscală;
– definirea și planificarea strategiei de tehnologie fiscală;
– implementarea și configurarea sistemelor fiscale;
– servicii operaționale pentru funcțiile fiscale post-tranzacționare (M&A);
– transformarea modelului de operare fiscală, inclusiv îmbunătățirea procesului, controlul și identificarea riscurilor.

Serviciile de tehnologie fiscală vor fi furnizate cu sprijinul EYTax.Tech™, o gamă personalizată de servicii de tehnologie pentru clienți.

***

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 29,6 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. Reţeaua este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 700 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.