Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

BVB lansează cartea „Prima mea investiție”
16.08.2017 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Joi, 17 august 2017, la sediul Bursei de Valori București va avea loc evenimentul de lansare a cărții „Prima mea investiție”, care include 10 povești despre bursă ale unor oameni interconectați de pasiunea pentru tranzacționare, potrivit unui comunicat BVB.

Unii sunt investitori de la liceu, alții au început după împlinirea vârstei de 50 de ani. Sunt persoane cu vieți diferite, cu experiențe diverse, răspândiți în toată România sau peste mări și țări.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 9:30, la sediul Bursei de Valori București, etaj 14. 

Cartea „Prima mea investiție” este disponibilă în librăriile Cărturești, Diverta și în rețeaua Inmedio împreună cu revista NewMoney.

Confirmarea participării se face la adresa de e-mail comunicare@bvb.ro.

Cătălin Striblea, jurnalist, despre „Prima mea investiție”: „O carte ca un film. Știu că vă așteptați să fie „Lupul de pe Wall Street”. Știu că ați vrea să fie iahturi, super mașini sau cele mai tari petreceri. Dar nu e deloc așa. E povestea unor oameni obișnuiți care la un moment dat au hotărât să schimbe ceva în viața lor. Nu sunt milionari. Sunt oameni care și-au strâns economiile și le-au dus la Bursă. Au câștigat sau au pierdut. Au fost sus sau jos. Au avut răbdare sau s-au grăbit. Dar cel mai mult au citit, au căutat, au învățat. Și au aflat că viața și banii îți pot da mult mai mult dacă încerci și ești îndrăzneț.”


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.