Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

ANAF. Peste 8 milioane de lei recuperați prin executarea silită a unui debitor. UPDATE: Noi sume recuperate. Peste 19 milioane de lei recuperate
29.08.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Fiscalitate, Recuperare creanțe
JURIDICE - In Law We Trust

28 august 2017: Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat că, după organizarea licitațiilor anunțate, valoarea totală a suelor recuperate a tins suma de 19.453.123 de lei, potrivit unui comunicat ANAF.

În perioada următoare, inspectorii structurii de executări silite cazuri speciale din cadrul ANAF vor continua procedurile de valorificare a tuturor părţilor sociale la societăţile comerciale la care debitorul are calitatea de asociat și a terenurilor și imobilelor deţinute de debitor, potrivit legii, prin publicarea anunţurilor de licitaţie în vederea facilitării participării potenţialilor ofertanţi.

***

22 august 2017: Agenția Națională de Administrare Fiscală a mai recuperat creanțe bugetare de 5.833.950 de lei, prin vânzarea la licitație a altor patru imobile sechestrate aparținând aceluiași debitor, potrivit unui comunicat ANAF.

***

17 august 2017:  Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat că a organizat prima licitație pentru valorificarea a 6 dintre cele 14 bunuri sechestrate aparținând unui debitor, potrivit unui comunicat ANAF.

Licitația s-a organizat pentru recuperare unor creanțe bugetare rezultate din săvârșirea de infracțiuni, suma recuperată de ANAF având valoarea de aproximativ 8 milioane de lei.

Pentru valorificarea celorlalte bunuri din cauză, licitațiile sunt programate pentru zilele de 22 august 2017, orele 13:30-15:00, respectiv 24 august 2017, orele 13:00-15:00.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti