Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza„ din Iași. Bursa Legatio. UPDATE: Rezultate selecție
26.09.2017 | Irina RÎMARU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 26 septembrie 2017: Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza„ din Iași a anunțat că în urma analizei aplicaţiilor depuse, se vor oferi două burse Legatio, următorilor studenţi: Diana Ioana Roşu şi Mădălina Andreea Slavu, potrivit unui comunicat.

Bursele vor fi acordate în cadrul festivităţii de deschidere a anului universitar 2017-2018.

***

Joi, 24 august 2017: Societatea Profesională Notarială Legatio împreună cu Facultatea de Drept organizează concursul pentru acordarea bursei anuale Legatio, în cuantum de 2000 de lei, unui student (licență sau master) al Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza„ din Iași, potrivit unui comunicat.

Bursa Legatio își propune încurajarea tuturor studenților de a visa și de a îndrăzni să creeze. Dreptul înseamnă justițe, ambiție, dragoste pentru oameni și dragoste pentru legi.

Candidatul „perfect„ va trimite la adresa de email drept@uaic.ro o scrisoare de motivare povestind despre el cu un motto reprezentat de o normă juridică din orice materie, în 4 versuri – albe sau cu rime.

Perioada de aplicare: 4-8 septembrie 2017. Rezultatul concursului se va afișa pe pagina web a Facultății.

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate