Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Teodor Meleșcanu: Cred că vom adopta moneda euro în 2022. UPDATE: Liviu Dragnea: Nu putem să avansăm termene


29 august 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Banking, Flux informații

29 august 2107: Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a declarat ca nu există un demers concret în vederea aderării la zona euro, iar avansarea de termene în acest sens nu este de dorit, potrivit ziare.com.

Liviu Dragnea: E o dorință, o dorință firească. Ca să vorbim de un proiect asumat, trebuia să fie o analiză serioasă a majorității, a întregului Parlament, a Băncii Naționale a României, a Guvernului, o discuție cu Presedinția.

Este o dorință a noastră a tuturor, dar nu este un proiect foarte ușor și nu ne putem juca cu el, adică nu putem să avansăm termene doar de dragul de a avansa termene.”

***

28 august 2017: Ministrul Afacerilor Externe, a declarat că România ar putea adera la zona euro în anul 2017, pentru reuters.com.

Teodor Meleșcanu: „Deja întrunim în prezent toate cerinţele formale, am putea să ne alăturăm uniunii monetare chiar mâine, dar ne temem că va avea un efect negativ asupra veniturilor pensionarilor şi a celor mai săraci. Cred că vom adopta moneda euro în cinci ani, în 2022.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică