Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ANP a sesizat PICCJ ref. afirmațiile conform cărora George Becali ar fi șantajat un director de penitenciar


29 august 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Marți, 29 august 2017, Agenția Națională a Penitenciarelor a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în cazul lui George Becali, acuzat că ar fi șantajat un director de penitenciar, potrivit agerpres.ro.

Demersul ANP vine după ce, în cadrul unei intervenții televizate din data de 19 august 2017, George Becali, condamnat definitiv la pedeapsa închisorii de 3 ani și jumătate în anul 2013 și eliberat condiționat la 3 aprilie 2015, a declarat că a transmis mesaje de amenințare directorului Penitenciarului Jilava, pe motiv că acesta nu ar fi aprobat o învoire pentru Victor Becali, vărul său.

Carmen Uțoiu, purtător de cuvânt ANP: „Au fost fructificate, au fost valorificate informațiile obținute în urma verificărilor realizate în această speță, la instituțiile abilitate, inclusiv la parchetul competent.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică